Binnen en buitenschilderwerk

Goed binnen en buitenschilderwerk is belangrijk voor het behoud van uw woning. Tijdig onderhoud houdt kozijnen en deuren in goede staat, de kosten laag en de waarde van uw woning op peil. Het wordt vaak onderschat hoeveel vocht er in binnenshuis aanwezig is. Goed beschermende schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit, het beschermd ook het materiaal.

Glaszetten en wandafwerking

Wij zetten diverse soorten glas. Bijvoorbeeld het vervangen van enkel glas door isolatieglas of het herstellen van een ruitbreuk. Als wij het glas vervangen heeft u een aantal jaren garantie. Dubbel of isolatieglas is niet alleen energiebesparend (lagere stookkosten) maar brengt ook meer comfort en uitstraling. Als u investeert in energiebesparende maatregelen, dan wordt u door de overheid tegemoet gekomen door middel van subsidies. Elke gemeente heeft hier wel zijn eigen regels en voorwaarden.

Houtrot werkzaamheden

Houtrot komt regelmatig voor in het vochtige klimaat van Nederland. De schimmels krijgen hierdoor alle kans zich te ontwikkelen. Er zijn veel verschillende manieren om het houtrot te behandelen, maar door goed onderhoud te plegen word de kans op houtrot aanzienlijk verkleind.

Contactgegevens:
Warffum:
Oosterstraat 61
9989 AC Warffum

Groningen:
Rouaanstraat 5
9723 CA Groningen

Tel.: 0595 424 139
Mobiel: 06 252 702 12